Reviews

About

Prijzen

Portfolio

Home

Contact

fashion

beauty

travel

lifestyle

"Je bent mooi zoals je bent! 
Ik zet alleen de puntjes op de i"

Het is mijn missie om jou de mooiste versie van jou te laten zien! Zodat jij jouw authentieke zelf vol zelfvertrouwen kan zijn. 
Ik geloof dat elke vrouw mooi is, zonder een kilo make-up en mét een stralende glimlach!
Ik zie dan ook altijd het mooie in iemand. 
Dus ook in jou!

Mijn filosofie 

let's work together

let's work together

Stay inspired

Ik geloof in de liefde! In al haar vormen en uitingen. Iedereen is verschillend en elk verhaal waarin de liefde centraal staat raakt me. Meestal ben ik de eerste die jankt bij de First look. 
Dit is dan ook de hoofdreden dat ik bruiloften zo mooi vind om te doen. Ik vind het een voorrecht om zo'n belangrijk onderdeel van de dag te mogen vervullen. De dankbaarheid zó groot. Ik krijg nog regelmatig, zelfs na jaren, berichten van bruiden met bedankjes. Als jij naar je foto's kijkt en denkt "Damn wat zie ik er goed uit"  Dat is voor mij onbetaalbaar! 

3 kilo foundation op je hoofd waarvan het gaat barsten als je lacht, is niet mijn ding! Zonder dat jij het gevoel hebt dat je volgesmeerd bent, maak ik de mooiste versie van jou op jouw speciale dag. 

nice to meet you

get in touch

jaar ervaring

22

haarspeldjes
per jaar

4750

Kilometers onderweg per jaar

70.000

bussen haarlak
per jaar

15

geven

Vrijwilligerswerk

Ik geloof in de kracht van geven. Dat wat je geeft, krijg je terug. Hier ben ik in Zuid-Afrika voor vrijwilligerswerk. De dankbaarheid en voldoening is onbetaalbaar. 

Favoriete plek

Het Water

In mijn vrije tijd ga ik graag surfen. In het water kan ik tijdloos zijn. Alles wat er is achter mij laten en genieten. De enige zorg die ik heb;
Neem ik deze golf of de volgende?

Natuur

As long as it is outsite

Ik ben gek op de natuur. Jaarlijks ruil ik tijdelijk mijn kwasten in voor bergschoenen en ga ik naar de Ardennen. Even ontsnappen aan de drukte en genieten!
Een "unplugged" hike met een tent zonder WIFI en alleen stroom per generator. :-)

Disclaimer; Ja dit is Ierland!

waar maak je mij blij mee

Decafé Soja Latte

OMG! Hipster dingen!
Valt wel mee, ik houd gewoon heel erg van koffie. Alleen reageer ik vrij heftig op caffeine waardoor ik trillende handen krijg.
Handig met eyeliner... Not! 
Daarnaast willen mijn darmen koemelk liever vergassen dan verteren. Daar wordt niemand blij van!

next

Fun Facts

Still here? Let’s connect because I love to hear your story!

get in touch

how to wear a dress during this frisky fall season

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Cum sociis natoque penatibus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu.Favorite stories

5 unusual and inspiring photoshoot locations 

read the blog